Trommelfilter besturing

Befil trommelfilters kennen twee principes van aansturing: analoog en digitaal. In de onderwater uitvoering is de aansturing altijd digitaal, bij de bovenwater uitvoering kan zowel digitaal als analoog aangestuurd worden.

Analoge aansturing

Analoge trommelfilter besturing Bij de analoge uitvoering is de spoeltijd en het spoelniveau instelbaar. Ook kent deze uitvoering standaard een geïntegreerde dekselbeveiliging, deksel open: spanning van de aandrijfmotor. Alle onderdelen van de regelkast zijn minimaal IP65.

Opties:

  • Handbediend schoonspoelen
  • Droogloopbeveiliging
  • Waterniveau bewaking/regeling

Digitale besturing: TROMMEL CONTROL

Digitale trommelfilter besturing Het hart van de digitale besturing is de LOGO!8 van Siemens. Deze besturing kan worden gecontroleerd en bediend met een smartphone, tablet of PC waar ook ter wereld. De unit is voorzien van een geïntegreerd webserver, Powerline en WIFI Clone voor het bewaken en besturen van de unit via WLAN en het internet. Password beveiligd en geschikt voor alle gebruikelijke browsers. Tekstbericht communicatie voor meldingen en afstandbesturing via GSM (optie). Spoeltijden vrij in te stellen, beveiliging van minimale- en maximale spoeltijd pauzes. Uitbreidbaar naar temperatuurcontrole, stroom- verbruik, waterverbruik, etc.

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak maken!